Research Log

Here I will post how many hours, per day, that I spend doing research on the Prison Project.

February 14, 2012

12pm-3pm

9:30pm-10:30 pm

Total: 4 hours

February 15, 2012

11:30am-12:30pm

Total: 1 hour

February 18, 2012

9pm-12am

Total: 3 hours

March 4, 2012

9am-11am

Total: 2 hours

March 9, 2012


1:3opm-4:30 pm

Total: 3 hours


March 13, 2012

2pm-4pm

Total: 2 hours

April 13, 2012

8:30am-9:30am

1pm-2pm

Total: 2 hours

May 16, 2012

2 pm- 4pm

10pm-12am

Total: 4 hours

May 17, 2012

12pm-2pm

Total: 2 hours

June 28, 2012

2:20pm-3:20 pm

Advertisements